Esports

El Club Esquí Berguedà organitza les primeres Estades Esportives de Muntanya de l'entitat

L'activitat , que es farà del 25 de juny al 27 de juliol, s'adreça a nens i joves d'entre 5 i 15 anys

per Redacció, Berga | 13 de juny de 2018 a les 10:39 |
El club farà una sessió informativa sobre les seves primeres estades esportives de muntanya el proper 21 de juny. | FEEC
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Club Esquí Berguedà (CEB) durà a terme enguany, com a novetat la primera edició de les Estades Esportives de Muntanya, una activitat adreçada a nens i joves d'entre 5 i 15 anys i que consistirà en la realització i formació en activitats com excursionisme, escalada, orientació, BTT, vòlei, gimcana de muntanya, eternal running, slackline i piscina.

Pel què fa a la part més tècnica i de formació, un dels punts forts del projecte és la col·laboració de persones reconegudes en les diferents disciplines.


Hi participaran Miquel Batriu, tècnic en Muntanya Mitjana i professor Escola Catalana Alta Muntanya; Anna Trepat, infermera i tècnica transport sanitari; Jordi Capdevila, bomber de rescat de muntanya GRAE i cap secció Espeleologia del CEB; Xavier Batriu, tècnic en Alta Muntanya i formador Escola Catalana Alta Muntanya; Adrià Escric, tècnic en Muntanya Mitjana; Llucià Hernàndez, tècnic en Escalada; Àlex Hernàndez, esportista d'elit en Escalada; Arnau Garreta, docent i tècnic en Muntanya mitjana; David Guitart, coordinador d'infermeria del servei emergències mèdiques de Berga; Adrià Xueca, tècnic en Alta Muntanya – coordinador de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC); Joan Freixa, INEF i tècnic de la secció d'Esquí Nòrdic; David Tarrés, tècnic d'orientació i membre del Club Orientació Berguedà; Jordi Pla, entrenador de la secció de Vòlei CEB

De fet, la formació en muntanya és una de les línies de treball del CEB, i per això, segons el president del Club Esquí Berguedà Miquel Batriu: "Vam tenir clar des d'un primer moment que era important comptar amb persones de la comarca que són reconegudes en diferents àmbits de muntanya. Es tracta de que els nens i nenes gaudeixin de la muntanya, però amb seguretat i respecte. Comptem amb persones amb molta formació i experiència, amb ganes de transmetre coneixements i motivació als més joves".

Les Estades Esportives estaran coordinades per Jacint Tubau, tècnic INEF amb llarga trajectòria i comptarà amb el monitoratge de Guillem Arnedo, Sergi Arnedo i Edgar Bajona. 
 
El proper 21 de juny a les 8 del vespre al local del Club Esquí Berguedà es durà a terme una xerrada adreçada a pares i mares que vulguin informar-se. A banda de la xerrada informativa, les persones interessades poden trobar tota la informació a www.clubesquibergueda.cat

 

Participació