VÍDEO Destemps presenta «Mentides per fardar», el seu primer disc d'estudi

Dos dels integrants d'aquesta banda de rock'n'roll són originaris de Borredà, el seu primer videoclip és "Que peti el món" i la seva proposta s'inspira en el rock anglosaxó

12 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:31h
Grup de música Destemps.
Grup de música Destemps. | Destemps
Guitarres descarades, lletres contundents i melodies enèrgiques. Així és com Destemps, una banda de música amb dos integrants de Borredà, defineix el rock'n'roll. "Mentides per fardar" (RGB Suports, 2018) és el seu primer disc d'estudi i està produït per Marc Martín, guanyador del Premi Joan Trayter d’Enderrock a millor productor i arranjador musical.

Els quatre integrants són els berguedans Arnau Nadeu, veu i baix; i Ferran Nadeu, bateria; l'Adrià Casòliva de la Plana de Vic, veu i guitarra rítmica; i el Quim Surià de Molins de Rei, guitarra solista.

Amb un directe enèrgic, la banda es presenta ara amb una col·lecció de deu cançons carregades de vitalitat contagiosa amb riffs plens de vida i versos directes. El seu primer vídeoclip és "Que peti el món" i la seva proposta s'inspira en el rock anglosaxó que en els darrers temps ha perdut espai als escenaris del nostre país.  Sense artificis ni pretensions, el grup fa bandera del seu dinamisme amb un àlbum que ben aviat traslladarà als escenaris. Tal com dirien els Stones: "Només és rock'n'roll!".