Projecte intergeneracional

L'Escola Santa Eulàlia i el Casal Cívic renoven la font del pati del centre educatiu

Es tracta d'un element que es trobava malmès i que ha pogut ser renovat gràcies a un projecte conjunt dels nens i nenes de l'escola i la gent gran

per Redacció, Berga | 12 de juny de 2018 a les 09:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Font del pati de l'Escola Santa Eulàlia de Berga. Foto: Ajuntament de Berga

 
L'Escola Santa Eulàlia de Berga ha inaugurat la font del pati aquest cap de setmana en el marc dels actes de celebració de la finalització del curs lectiu del centre. Es tracta d'una font que estava malmesa i que ha estat renovada gràcies a un projecte conjunt desenvolupat pels nens i nenes de l'escola i els usuaris del Casal Cívic de Berga. 
 
La iniciativa ha consistit en la substitució de l'enrajolat de la part frontal de la font. Per fer-ho, els infants s'han ocupat d'elaborar el disseny de les rajoles, mentre que els alumnes del taller de ceràmica del Casal Cívic s'han encarregat de plasmar el disseny i de coure les peces que formen el mosaic frontal de la font. El disseny està format per nou peces que contenen diverses formes geomètriques en què es combinen diferents tonalitats de color blau, verd, groc i vermell. Els membres de la brigada municipal del consistori berguedà han portat a terme la col·locació de les rajoles per acabar les tasques d'adequació de la font.
 
La directora de l'Escola Santa Eulàlia, Betlem Guillén, i el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Berga, Eloi Escútia, han valorat positivament la iniciativa i aposten per repetir aquest tipus de col·laboració intergeneracional en properes ocasions per tal de promoure el treball en xarxa i fer que petits i grans puguin compartir coneixements i experiències. 

 

Participació