L'escola d’estiu per a emprenedors celebra el desè aniversari amb l'estrena d'un nou mètode

Les jornades promogudes per l'Agència de Desevolupament del Berguedà tindran lloc del 2 al 13 de juliol

Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat a les 20:42h

Una sessió de l'edició de 2017 de l'Escola d'Estiu per a Persones Emprenedores. Foto: ADBerguedà


L'Escola d'Estiu per a Persones Emprenedores arriba a la desena edició carregada de novetats. Les sessions, que són gratuïtes, tindran lloc del 2 al 13 de juliol a Berga.

El projecte promogut per l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, que compta amb l'experiència de la Fundació Universitària del Bages (FUB), fa un gir i implementa enguany un nou model metodològic, "on es recullen tots els ingredients que un emprenedor ha de reunir per arribar a l’èxit, mesclant-los i implementant-los d’una forma més vivencial i pràctica, a través d’una metodologia híbrida dividida en classes magistrals, simulacions i dinàmiques de grup".

També es preveu que els alumnes puguin gaudir de la possibilitat de realitzar un test de definició de perfil professional valorat en uns 200 euros, que els permetrà potenciar l'autoconeixement de les persones aplicat en la gestió d'equips, les organitzacions i el lideratge.

Aquests canvis es portaran a terme sense modificar el calendari de l'escola. Realitzant les sessions durant les dues primeres setmanes de juliol als matins, amb un acte de cloenda on es presentaran els projectes dels alumnes i on es comptarà amb la presència d'una persona reconeguda dins l'àmbit empresarial que pugui donar una visió experta als alumnes.

190 alumnes i diversos projectes que han vist la llum a la comarca

El recorregut de l'Escola d'Emprenedors fins al moment ha acollit a 190 alumnes, molts dels quals han implementat nous projectes al Berguedà i d'altres els ha servit per millorar projectes que ja tenien en funcionament. Algunes persones i empreses que han participat en l'Escola d'Emprenedors són l'Enginyeria Dosbés; la revista Tasta; el projecte Entre Rivals; el Terròs (Eco Bar cafeteria); el projecte de servei de Psicoteràpia Pilar Vicente; Daina Ecobags (confecció de bosses de mà artesanals); o Peu de Roques (que tasta mel, cultiva productes ecològics, plantes aromàtiques i es dedica a l'apicultura).