El número 1 del rànquing mundial de pàdel visita les noves pistes del Pàdel Indoor Berguedà

La Valldan va acollir la visita de Fernando Belasteguín en la inauguració de tres noves pistes exteriors

Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat el 12 de juny a les 21:43h
Fernando Belasteguín, en la seva visita a la Valldan (Berga).
Fernando Belasteguín, en la seva visita a la Valldan (Berga). | Pàdel Indoor Berguedà
El número 1 del rànquing mundial de pàdel Fernando Belasteguín Bela ha participat en la inauguració de tres noves pistes exteriors del Pàdel Indoor Berguedà al polígon de la Valldan, que a partir d'ara compta amb un total de 8 pistes. La presència de Belasteguín va aixecar una gran expectació.

"Ens va fer passar una gran tarda plena de màgina i diversió", han expressat els responsables de la instal·lació a través de les xarxes socials.  Per celebrar la inauguració de les noves pistes exteriors, Pàdel Indoor Berguedà, juntament amb Peralba, sortejava l'oportunitat de fer un toc amb aquest crack del pàdel. També va jugar amb els guanyadors de la segona edició del torneig indoor del club Marc Fàbregas i Moisès Tàpia, Enric Tresserra i Joan Ramon Bombardó  i Sonia Barra i Maria Ferrer.

El projecte del Pàdel Indoor Berguedà va començar fa tres anys amb tres pistes interiors, de la mà de quatre emprenedors de Berga i Navàs. 

Fernando Belasteguín (Pehuajó, Buenos Aires, 1979) va ser el número 1 més jove de la història, quan tan sols tenia 22 anys.
 
Arxivat a