Berga millora l’accessibilitat dels passos de vianants al barri de Santa Eulàlia

La intervenció forma part de les actuacions realitzades al llarg de l'any passat per reduir les barreres arquitectòniques existents al municipi.

Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:29h
Les obres d'adequació dels passos de vianants s'han fet al carrer de Santa Eulàlia amb el carrer Mestre de Pedret i a les immediacions de la parada de bus urbà.
Les obres d'adequació dels passos de vianants s'han fet al carrer de Santa Eulàlia amb el carrer Mestre de Pedret i a les immediacions de la parada de bus urbà. | Ajuntament de Berga
Les obres de millora de l’espai urbà del barri de Santa Eulàlia acabaran en els propers dies. L'Ajuntament de Berga portarà a terme la col·locació de la senyalització vertical que suposarà el final de la primera fase de les obres d'adequació dels passos de vianants per millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i la pacificació del trànsit de la zona. 

Els treballs es van iniciar el passat mes de març i han consistit en l’adequació dels passos de vianants a través de l’eixamplament de les voreres i la construcció de rampes per tal de facilitar-ne l'ús a les persones que tenen dificultats de mobilitat i limitació visual. Aquestes actuacions s'han complementat amb els treballs de pintura vial i la instal·lació de senyalització viària per tal d'indicar les noves zones de pas dels vianants. A més, també s’ha reordenat la circulació del trànsit de vehicles i s’ha portat a terme la instal·lació de diversos elements de mobiliari urbà i la plantació d'arbrat. 
 
Les obres d'adequació dels passos de vianants s'han fet al carrer de Santa Eulàlia amb el carrer Mestre de Pedret i a les immediacions de la parada de bus urbà de Santa Eulàlia. Els treballs han costat 20.517,57 euros i han estat finançat amb fons propis de l'empresa pública de serveis municipals de l'Ajuntament de Berga, BRG Serveis. 
 
Aquesta intervenció forma part de les actuacions realitzades al llarg de l'any passat en altres zones de la ciutat per millorar l'accessibilitat de la ciutadania i reduir les barreres arquitectòniques existents al municipi.
    
Arxivat a