Biarnés reclama a l'equip de govern de Berga que aprovi el pressupost amb «la màxima urgència»

El PDECat va posar "en qüestió" l'argument de la CUP sobre que no es poden aprovar els comptes del consistori fins que l'Hospital Comarcal Sant Bernabé no hagi fet els seus

08 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:45h
Antoni Biarnés (esquerra), Ramon Minoves i Jordi Travé,  a la bancada que ocupa el PDECat al plenari.
Antoni Biarnés (esquerra), Ramon Minoves i Jordi Travé, a la bancada que ocupa el PDECat al plenari. | Pilar Màrquez Ambròs
El grup municipal del PDEcat - Convergència, el principal partit de l'oposició a l'Ajuntament de Berga, va demanar a l'equip de govern de la CUP al ple d'aquest dijous que porti "amb la màxima urgència" els pressupostos de 2018 al plenari municipal per a la seva aprovació. El regidor Antoni Biarnés va assegurar que "el pressupost és l'eina" que ha de permetre fer actuacions a la ciutat de Berga, en relació també al manteniment de la via pública, i va lamentar que "estiguem al mes de juny i continuem sense tenir pressupost". 

Segons Biarnés, "algú pot pensar que és un tràmit i que no té conseqüències; però no tenir el pressupost aprovat vol dir que es prorroga l'anterior, i que estàs lligat de mans".

Antoni Biarnés va qüestionar "l'argument de la CUP sobre que no es pot aprovar el pressupost del consistori fins que l'Hospital Comarcal Sant Bernabé no hagi fet el seu". El regidor del PDECat va dir així que "el pressupost pressuposa, és una declaració d'intencions" que pot modificar-se. "Un fa el pressupost amb la informació que té, i quan hi ha novetats que obliguen a modificar el pressupost, aquest es pot modificar", va reiterar.

Biarnés va defensar que els comptes són l'eina "per passar a l'acció" i va fer referència a la falta de manteniment dels carrers o a la presència d'excrements de gossos als carrers, unes qüestions que va recordar que ha destacat ja en anteriors sessions plenàries. 
Arxivat a