Avià explica el seu model de transició energètica a Brussel·les

El regidor de Medi Ambient, Josep Subirana, va demanar 30 segons de silenci abans de la seva exposició "per la situació de repressió que viu Catalunya"

Redacció
07 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:31h
El regidor de Medi Ambient d'Avià, Josep Subirana, ha exposat l'experiència del poble amb les energies renovables a Brussel·les.
El regidor de Medi Ambient d'Avià, Josep Subirana, ha exposat l'experiència del poble amb les energies renovables a Brussel·les. | Cedida
El regidor de Medi Ambient d'Avià, Josep Subirana, ha participat a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, a Brussel·les (Bèlgica). Subirana ha explicat l'aposta de la població per les energies renovables i la transició energètica, el canvi de l'enllumenat públic per leds, la instal·lació de plaques solars i les ajudes que ha donat el municipi als veïns que han millorat l'eficiència energètica de casa.

L'Ajuntament d'Avià s'ha fixat com a prioritat invertir per adequar tots els seus serveis i equipaments a les tècniques més innovadores en matèria d'eficiència energètica, i potenciar que els ciutadans estalviïn energia. 

Segons ha destacat a les xarxes socials, la consellera Meritxell Serret, a l'exili, Subirana va demanar 20 segons de silenci  al principi de la seva xerrada "per la situació de repressió que viu Catalunya".