Ocupació

Gironella obre un procés de selecció per cobrir dues places de treball municipal

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 15 de juny

per Redacció, Berga | 6 de juny de 2018 a les 18:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ajuntament de Gironella. Foto: Ajuntament de Gironella


L'Ajuntament de Gironella ofereix dues places d’oficial de la construcció per a incorporar-se a la brigada d'obres municipal en el marc del programa de plans locals d'ocupació de la Diputació de Barcelona.
 
L’objectiu de l’ajuntament, tal i com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Àngels Sallés, és contribuir a rebaixar la taxa d’atur, així com millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones.
 
Totes les persones interessades en ocupar algun d’aquests llocs de treball poden presentar les sol·licituds fins el proper divendres 15 de juny al registre de l’Ajuntament de Gironella. Per a optar a una d’aquestes places s'ha de presentar una instància amb una còpia del DNI o NIE, el currículum vitae actualitzat, l’acreditació de la titulació requerida, l’informe de vida laboral, i fotocopies dels títols o contractes que acreditin l’experiència formativa o laboral.
 
En aquest enllaç es poden consultar els requisits i informació sobre el procés de selecció. 

 

Participació