Juli Gendrau serà el nou director del Servei Català de Trànsit

L'exalcalde de Berga era actualment director general del cos de Bombers de la Generalitat

05 de juny del 2018
Actualitzat a les 20:40h
Juli Gendrau, nou director del Servei Català de Trànsit.
Juli Gendrau, nou director del Servei Català de Trànsit. | Aida Morales
L'exalcalde de Berga, Juli Gendrau, serà el nou director del Servei Català de Trànsit (SCT), segons fonts properes consultades per NacióBerguedà. Des de fa dos anys Juli Gendrau era el director general Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvalments. Amb l'article 155, Gendrau va mantenir el càrrec. El ministre d'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, va encarregar-li també la codirecció de l'Institut de Seguretat Pública el mes d'abril, quan va ser destituïda l'anterior directora, Annabel Marcos, per suposament haver transportat urnes de l'1 d'octubre amb el seu vehicle particular

Ara Juli Gendrau assumirà la direcció del Servei Català de Trànsit, després que el nou conseller d'Interior Miquel Buch hagi cessat a la directora del Servei Català de Trànsit, Maria Eugènia Domènech. Encara no s'ha oficialitzat cap canvi a la cúpula de la conselleria, però el nou conseller d'Interior treballa en configurar la nova cúpula del departament que es preveu que vagi prenent forma aquesta setmana i els seus plans passen per situar l'actual cap dels Bombers, Juli Gendrau, al capdavant del Servei Català de Trànsit. 

Juli Gendrau va ser alcalde de Berga dos mandats. Gendrau va néixer a Berga el 1969 i va ser alcalde del 2007 fins a aquest 2015. Militant de la JNC i de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), ha ostentat diversos càrrecs polítics de partit i abans de dirigir els Bombers va ser delegat del Govern a la Catalunya Central. És enginyer tècnic industrial i en organització industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on ha estat professor i, en aquest àmbit, ha realitzat diversos cursos i postgraus especialitzats en direcció de projectes industrials i en el camp de les energies renovables. 
Arxivat a