Administració

Avià col·locarà un sostre fals acústic a l'Ateneu amb un crèdit de 75.000 euros

Es tracta d'una quantitat de la Diputació que va destinada a finançar la instal·lació d'un nou cel ras amb aïllament tèrmic a la sala polivalent

per Redacció , Avià, 5 de juny de 2018 a les 16:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sala Polivalent de l'Ateneu d'Avià. Foto: Ajuntament d'Avià


En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit un crèdit de 75.000 euros a l'Ajuntament d'Avià, per a finançar la instal·lació d'un nou cel ras acústic, també anomenat sostre fals, amb aïllament tèrmic, a la sala polivalent de l'Ateneu.
 
La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.
 
Cada govern local pot demanar fins a 175.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys.

 

Participació