El Berguedà recupera el servei de renovació del DNI

Un equip mòbil de la Policia Nacional serà al Pavelló de Suècia, el divendres 6 de juliol, de 10 del matí a 1 del migdia

Redacció
05 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:20h

Imatge d'un agent de la Policia Nacional Foto: Europa Press


Els berguedans podran renovar el Document Nacional d’Identitat (DNI), el 6 de juliol de 2018, a Berga. Després de les gestions efectuades pel Consell Comarcal del Berguedà, un equip mòbil de la Policia Nacional serà al Pavelló de Suècia, el divendres 6 de juliol, de 10 del matí a 1 del migdia. Les persones interessades han de tenir cita prèvia demanant-la al Consell Comarcal del Berguedà per telèfon 938213553 o per whatsapp al 618180234. Es donaran un màxim de 60 cites.
 
Una setmana més tard, el divendres 13 de juliol, els DNI renovats es podran recollir a l’Oficina Jove del Berguedà (C/ Pere III, 5 baixos), a Berga. Està previst que un altre equip torni al setembre al Berguedà però encara no hi ha data concretada ni tampoc s'apunta ningú a llistes d'espera.
 
A més a més, com ja ha funcionat fins ara, les persones que vulguin tramitar la renovació del DNI, fora del Berguedà (Manresa, Puigcerdà, entre d'altres), poden demanar hora a www.citapreviadni.es.

L'equip mòbil de la Policia Nacional que s'havia de desplaçar a Berga el passat dilluns 23 d'octubre per a fer renovacions del Document Nacional d'Identitat (DNI) va informar en el seu moment que no prestaria aquest servei, donat que els equips mòbils havien rebut llavors instruccions de cancel·lar els desplaçaments per la situació política a Catalunya. 
Arxivat a