FOTOS Torrent, Calvet, els familiars dels presos i Fachín aprenen els secrets de vestir Plens

Les autoritats i familiars de presos han pogut conèixer de prop les interioritats de la festa

03 de juny del 2018
Actualitzat el 04 de juny a les 2:55h
Rosa Massaguer, que saltarà de Ple, amb Roger Torrent.
Rosa Massaguer, que saltarà de Ple, amb Roger Torrent. | Pilar Màrquez Ambròs
Els convidats d'aquesta nit al balcó d'autoritats han baixat a la plaça de la Ribera poc abans del primer salt de Plens de la nit acompanyats dels respectius partits o de qui els havia convidat. El president del Parlament, Roger Torrent, el recent estrenat conseller de Sostenibilitat i Territori, Damià Calvet, familiars dels presos i Albano Dante Fachín, exdiputat de Catalunya Sí que es Pot, han pogut conèixer de prop com es preparen els Plens que aquest vespre sortiran per primer vegada a plaça prop de les 12 en punt. 

La regidora d'ERC, Ermínia Altarriba, ha conduït el president del Parlament, els familiars de presos i exiliats que aquesta nit eren a Berga, i Albano Dante Fachín fins a les interioritats de la festa. Els ha explicat com es vesteix un Ple, de la mà d'una de les noies que saltarà a plaça aquesta nit, la berguedana Rosa Massaguer. El grup municipal del PDECat també ha mostrat a Damià Calvet aquest laboriós procés. 
 

Roger Torrent, Fachín i familiars dels presos a la plaça de la Ribera on es vesteixen els Plens. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 

Damià Calvet fent una foto a un Ple. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


 
Arxivat a