Els berguedans David Tarrés i Ampa Gil, campió i subcampiona de Catalunya de BTT d'Orientació

La cursa, força exigent tècnica i físicament, va tenir lloc dissabte i estava organitzada pel club Grions Orientació de Vidreres

Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:58h
David Tarrés va pujar al primer lloc del podi en categoria masculina, a Vidreres.
David Tarrés va pujar al primer lloc del podi en categoria masculina, a Vidreres. | Club d'Orientació del Berguedà
Els berguedans David Tarrés i Ampa Gil s'han proclamat campió i subcampiona de Catalunya al Campionat de Catalunya de BTT d'Orientació celebrat a Vidreres el passat dissabte 26 de maig. 
La cursa, força exigent tècnica i físicament, estava organitzada pel club Grions Orientació. Els traçats del campionat combinaven parts molt ràpides amb zones tècniques de corriols. Això va fer que la cursa fos molt dinàmica i divertida, però a la vegada va obligar als corredors a estar en tot moment molt concentrats.

En la categoria sènior masculina, David Tarrés va pujar al podi en primer lloc, acompanyat de David Toll i Lluís Ferrer. I, en la categoria femenina, Ampa Gil va quedar en segon lloc, darrere de Mònica Aguilera i per davant de Cristina Bertran. 
 

Ampa Gil va ser subcampiona de Catalunya al Campionat de Catalunya de BTT d'Orientació, a Vidreres. Foto: Club d'Orientació del Berguedà.