​Nissan presenta nova gamma Camper de la mà de BRAM Tecnologies amb seu a Gironella

L'empresa es troba ubicada al polígon de Can Guinyola i està especialitzada en adaptacions camper, innovació i disseny de vehicles

Redacció
24 de maig del 2018
Actualitzat a les 23:07h
Nissan ens permet gaudir de la nostra llar a qualsevol lloc del món
Nissan ens permet gaudir de la nostra llar a qualsevol lloc del món | Nissan
Gaudir del campering serà més fàcil que mai gràcies a Nissan, que presenta els seus dos nous models de furgonetes camperizadas, transformacions sobre la base de les NV200 i NV300, que incorporen una sèrie de modificacions interiors i exteriors d'acord a les necessitats particulars de l'usuari per poder fer una escapada al camp, el mar o on la imaginació el porti, fins i tot amb zero emissions amb l'e-NV200. Nissan ha creat aquesta nova gamma de vehicles de la mà de BRAM Tecnologies especialista en adaptacions camper amb seu a Gironella.

En qualsevol moment del dia, la NV300 Camper transforma el seu interior a la sala ideal per a quatre persones, que poden estar dret, gràcies al sostre elevable, o assegudes al voltant de la taula, esperant que arribi el menjar. A l'encarregat de preparar-li serà molt fàcil fer-ho, ja que gaudirà d'un dels espais transformats en una autèntica cuina: cuina integrada, nevera, pica i instal·lacions d'aigua i gas. Només haurà de buscar els ingredients i podrà gaudir de les seves receptes preferides com a la millor taula del restaurant amb les millors vistes.
 

Fins a quatre viatgers poden dormir i conviure a les Campers Nissan Foto: Nissan


A la nit, la nostra Nissan Camper es podrà convertir en un confortable llit amb un matalàs d'escuma d'alta densitat per a dues persones, que no sabrà ni de llums externes ni de freds típics de nits d'estiu, gràcies als enfosquidors de finestres ja la calefacció estacionària que vénen incorporats. A més, la NV300 permet la configuració d'una segona llit doble al sostre elevat.

Ara només queda planificar la ruta, preparar les maletes i llançar-se a l'aventura. De la resta, s'encarrega Nissan.