La platja de Sant Pol de Mar s'escenificarà a l'Ametlla de Merola amb «La barca nova»

Dissabte a dos quarts de 10 del vespre es representarà l'obra original del dramaturg Ignasi Iglesias al Teatre Esplai

Redacció
24 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:44h
La platja de Sant Pol de Mar s'escenificarà de manera especial a l'Ametlla de Merola.
La platja de Sant Pol de Mar s'escenificarà de manera especial a l'Ametlla de Merola. | Cedida
El Teatre Esplai de L'Ametlla de Merola encara la recta final de la seva programació de primavera i aquest dissabte 26 de maig es farà la penúltima representació que es preveu molt especial, tant per als seus gestors com per la companyia que els visita.
 
Dissabte, a dos quarts de 10 del vespre, es representarà "La barca nova", una obra original del dramaturg Ignasi Iglesias, interpretada per la companyia del Centre Cultural de Sant Pol de Mar. L'elecció de la companyia de Sant Pol de Mar no ha estat una decisió a l'atzar de l’Associació Cultural Esplai. Es dona el cas que aquesta població del Maresme i la petita colònia del Berguedà tenen vincles molt estrets per mitjà de les seves colles geganteres i, com que en les dues poblacions hi ha persones que són membres tant de la colla gegantera com de l’entitat teatral, els responsables ametllencs del teatre han cregut que era el moment oportú per ampliar aquesta relació també en el món del teatre.
 
"La barca nova" és una obra original d'Ignasi Iglesias, que feia estades a Sant Pol a principis del segle passat i va contactar amb la gent de mar i platja ben viva aleshores.

Fruit d'aquestes experiències, l'autor que estava molt implicat amb el moviment modernista de l’època, va inspirar-se per crear una obra plena de conflictes entre la tradició i la modernitat, intentant trencar l'ordre establert de les coses i de la societat imperant fins llavors. El tercer acte de l’obra té lloc a la platja, i els responsables del Teatre Esplai prometen una sorpresa en aquest punt de l'escenificació. 
 
La compra d'entrades per aquesta obra i per a qualsevol dels espectacles es pot fer de manera anticipada al web del teatre o bé de manera presencial els matins a la guixeta del teatre.