VÍDEO Els gironellencs Rúpits estrenen nou videoclip

Es tracta de "Dia de Sort", el tercer single del primer disc dels gironellencs

Redacció
24 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:01h
Fotograma del videoclip dels Rúpits.
Fotograma del videoclip dels Rúpits. | Rúpits
El grup gironellenc Rúpits publicarà aquest dijous al migdia nou videoclip. Es tracta de "Dia de Sort", el tercer single del disc Imperfeccions, el seu primer treball discogràfic complet. NacióBerguedà mostra en exclusiva el nou videoclip poques hores abans de la seva estrena. 
 
Imperfeccions és el títol del primer treball de llarga durada del grup, gravat a l'estudi Bucbonera . El componen 12 temes que ells etiqueten de Pop Festiu. Al 2015, els Rúpits van treure un EP de 4 cançons amb un estil més soft-rock. Els temes d'Imperfeccions es mouen dintre un ventall molt ampli de sonoritats, des de sons més electrònics en els temes "Busco un lloc" i "Despertar", que obre el disc, a sons més festius i llatins com "Ulls clars" i "Equinocci".

De "Dia de Sort", els Rúpits asseguren que és "un cant al pensament positiu i a la felicitat, que pretén fer-nos sentir millor i prendre les decisions més encertades davant qualsevol dilema que ens presenta la vida". Rúpits està format per Jaume Espel, Marc Espel, Marc Corominas, Oscar Pardo, Francesc Rodriguez i Gerard Serrano. 

Amb la presentació d'aquest nou videoclip, el grup gironellenc vol seguir escampant la seva musica feliç per tot el territori i pas a pas anar creixent i buscant un lloc. 
 
Arxivat a