Constituïda la junta de la nova demarcació de la Catalunya Central dels arquitectes

L'ens permetrà una millor representació dels professionals de l'arquitectura a les institucions i administracions del territori

Redacció
22 de maig del 2018
Actualitzat a les 20:29h
Primera junta de la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi d'Arquitectes
Primera junta de la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi d'Arquitectes | Arquitectes
Aquest dimarts s'ha constituït la Junta Directiva de la nova Demarcació de les Comarques Centrals del Col∙legi d'Arquitectes de Catalunya, formada per Miquel Sitjà i Domènech (president); Enric Masana i Botella (secretari); Claudina Relat i Goberna (tresorera); i Manel Alcubierre i Roca (vocal).

Les eleccions als òrgans de govern i representants es van celebrar els dies 9 i 10 de maig. El dijous 1 de març, l'Assemblea General del Col∙legi d'Arquitectes de Catalunya va aprovar la creació de la Demarcació de les Comarques Centrals, que engloba les comarques del Bages, Osona, Berguedà, Anoia i Moianès. Fins al moment, aquest territori formava part de la Demarcació de Barcelona.

La creació de la nova Demarcació, que comptarà amb 423 arquitectes col∙legiats, respon a una petició històrica provinent d'una realitat, necessitat i inquietuds territorials diferents en relació a les que hi ha a Barcelona i comarques de l'àrea metropolitana. Així, la nova Demarcació permetrà una millor representació amb les institucions i administracions, moltes de les quals ja tenen representació específica a les comarques centrals.