L'Ajuntament de Vilada habilita un servei de WhatsApp per rebre alertes i notícies

Aquest sistema no està previst per establir interacció entre usuaris i consistori, sinó perquè els veïns del poble rebin informació d'interès als seus telèfons mòbils

Pilar Màrquez Ambròs
22 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:44h

Vilada posa en marxa un servei d'avisos i alertes per WhatsApp. Foto: Pexels


Vilada acaba de posar en marxa un sistema d'avisos i alertes via WhatsApp. L'objectiu del servei és comunicar-se amb les veïnes i veïns del municipi d'una manera ràpida i propera. En aquest sentit, el consistori crearà a partir d'ara una llista de distribució per enviar informació sobre actes, notícies i alertes de seguretat i protecció civil, entre d'altres. 
 
Totes aquelles persones que vulguin donar-se d’alta del servei han d'enviar un missatge
de WhatsApp al número de telèfon 600 44 71 78 fent constar la paraula ALTA i el nom i
cognoms de la persona usuària del servei. A més, cal que la persona usuària del servei
d’avisos guardi el número de telèfon com a contacte a l'agenda del seu telèfon
mòbil. Segons indica el propi Ajuntament de Vilada, es recomana guardar-lo amb el nom de "WhatsApp Vilada".

Aquest sistema no està previst per establir interacció entre usuaris i consistori, sinó perquè els veïns del poble rebin informació d'interès als seus telèfons mòbils i amb immediatesa. Per comunicar-se amb l'Ajuntament de Vilada, els veïns i veïnes hauran de continuar fent servir els canals habituals de comunicació amb l'administració. En cap cas, no es crearan grups de WhatsApp amb les persones que s'apuntin al servei. 

Paral·lelament a aquest servei, l'Ajuntament de Vilada és present a les xarxes socials de Facebook i Instagram des de principis de maig. En aquest moment la pàgina de Facebook disposa de 150 seguidors, i el perfil d'Instagram té 138 seguidors.