Graugés enceta una festa major que clourà diumenge a ritme de gospel

Els actes comencen aquest divendres al vespre amb focs artificials i un foc de Sant Isidre

Pilar Màrquez Ambròs
18 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:08h
El llac de Graugés amb un dels cignes.
El llac de Graugés amb un dels cignes. | Ajuntament d'Avià
Graugés dona aquest divendres el tret de sortida a la seva Festa Major, organitzada per l'Ajuntament d'Avià i l'associació de veïns, i que s'allargarà fins diumenge 20 de maig amb activitats per a tots els públics. Un dels actes més destacats és el concert de gospel amb el grup The River Troupe Gospel Sallent Ball, que tindrà lloc diumenge a dos quarts de 7 de la tarda com a fi de festa. 

La festa comença aquest divendres, a les 9 en punt del vespre amb focs artificials i un foc de Sant Isidre. L'activitat s'acompanyarà de la colla de Diables Els Esclata Aglans d'Avià, i s'hi repartirà coca, xocolata i moscatell. A continuació, hi haurà l'actuació del grup Havaneres Sac i de Ganxo d'Avià, a la carpa de festa major. Es donarà rom cremat per a tothom. 

Els actes continuaran dissabte, de 5 a 8 de la tarda, amb activitats d'aventura al llac petit. Entre les quals, un curs de canoes i un circuit de segways. També hi haurà inflable pels més petits. A les 9 del vespre, es farà el tradicional Sopar de Duro. I seguidament l'humorista berguedà David Cols oferirà un espectacle de monòlegs.

Diumenge, a les 11 del matí, es farà la missa major, acompanyada per la Coral Santa Maria d'Avià, i després hi haurà sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa i vermut per a tothom. Finalment, a dos quarts de 7 de la tarda, el gospel clourà el programa d'actes, com moltes de les activitats, a la carpa de festa major. 
 

Consulta els actes de la Festa Major de Graugés

Arxivat a