La novena Fira d'Entitats Socials se celebra amb èxit i dedica un record a Manela Quesada

A la mostra d'enguany, al passeig de la Indústria de Berga, van participar-hi fins a dotze associacions

Redacció
15 de maig del 2018

La Fira d'Entitats Socials i de Cooperació forma part de la Primavera Social. Foto: Consell Comarcal del Berguedà


La Fira d'Entitats Socials i de Cooperació va realitzar-se amb èxit el passat dissabte. La mostra organitzada pel Consell Comarcal del Berguedà i l'Ajuntament de Berga, ha arribat, enguany, a la 9a edició. A la fira, hi van participar 12 entitats: Càritas, Creu Roja, Mans Unides, Associación Equinoterapia Española, ANC Berga, Ginkgo Berguedà, Voluntariat per la llengua, l'Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències  (AFABBS), l'Associació Pro disminuits Psiquics del Berguedà, l'Associació de Familiars de Trastorns de Conducta (AFATRAC), l'Associació de Familiars i Amics de la Salut Mental (ASFAM) i Grup Horitzó del Berguedà.
 
Les entitats participants valoren molt positivament la fira ja que és una bona eina per fer d'aparador de cara enfora, i de les activitats i els serveis, però també per teixir xarxa entre les pròpies entitats. A la fira d'enguany es va retre un sentit homenatge a Manela Quesada, que va morir tràgicament el març passat. El Grup Horitzó del Berguedà va fer unes xapes amb una emoticona somrient i amb les paraules "Per a tu, Manela".

Es van realitzar d'altres activitats com la sessió de rehabilitació del coixí del cor, els tallers de fruita de Ginkgo, el taller de pintura figuretes de la Patum del Grup Horitzó, l'animació dels pallassos Sol Solet de la Farsa i el fi de festa amb DJ Omar. L'Omar és un noi sirià que va arribar a Berga a través del centre de protecció Internacional per a persones demandants d'asil i està molt arrelat a la capital berguedana
 
La Fira d'Entitats Socials i de Cooperació forma part de la Primavera Social, de manera que les activitats continuen amb la xerrada de Joan Guitart, el dimecres 16 de maig, a les 6 de la tarda, a l'Hotel d'Entitats, sota el títol "La primavera i el cicle biològic dels arbres". 

En els propers dies, se celebrarà una reunió de valoració per tal de proposar canvis i millores de cara a celebrar la 10a edició l'any vinent, encara més reeixida.
Arxivat a