Els sèniors de l'ACEB inicien les xerrades sobre emprenedoria als instituts

La primera de les xerrades s'ha fet el divendres 11 de maig a l’Institut Puig-reig amb estudiants de primer de batxillerat

Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:58h
Xerrada a l'Institut de Puig-reig, divendres.
Xerrada a l'Institut de Puig-reig, divendres. | ACEB
L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà, a través de la comissió de sèniors, es desplaça a centres de secundària per apropar el coneixement i l'expertesa empresarial als joves estudiants amb l'objectiu de crear un espai de reflexió sobre l’emprenedoria com a possible opció professional.
 
Aquest divendres són els estudiants de primer de batxillerat de l'institut de Puig-reig qui han tingut l'oportunitat d'escoltar i conversar amb dos dels empresaris del Berguedà amb una gran experiència, el Sr.  Josep Aranda i el Sr. Ignasi Rafart.
 
Aquestes accions es realitzen amb el suport de l'Obra Social “La Caixa” i donen continuïtat a un cicle de xerrades que ja es va iniciar l'any 2017. Les xerrades s'adrecen tant a nois i noies que encara estan cursant el darrer curs d'ESO, com a estudiants de batxillerat o de cicles formatius de grau mig i superior.
 
L'Aceb dona suport a les persones que trien l'emprenedoria com a sortida professional, amb formació específica i assessorament personalitzat dins del programa de suport a les persones emprenedores del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
Arxivat a