La nova botiga de Grup Horitzó obre portes diumenge a la plaça de Sant Pere

L'establiment porta per nom 'La Botiga de la Manela,' en record a Manela Quesada

Pilar Màrquez Ambròs
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:26h

Eva Sánchez, nova directora de Grup Horitzó. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 
Grup Horitzó del Berguedà estrena botiga a la plaça de Sant Pere i n'obrirà les portes al públic aquest diumenge per tal que tothom pugui conèixer de prop la tasca que l'entitat fa quant a la integració laboral de les persones amb problemes socials o discapacitats físiques, psíquiques, sensorials i malalties mentals, així com de les persones amb risc d’exclusió social. L'establiment s'anomenarà "La Botiga de la Manela" en record a Manela Quesada, directora i una de les ànimes de l'associació que va morir tràgicament el març passat

Durant el matí de diumenge 13 de maig la Fundació Privada Horitzó del Berguedà durà a terme una jornada de portes obertes a la botiga, al número 4 de la plaça de Sant Pere. 

La nova directora de Grup Horitzó, Eva Sànchez, ha recordat que la botiga és un dels projectes impulsats per Manela Quesada en els últims mesos de la seva direcció. "Aquest projecte, iniciat i treballat amb tanta il·lusió per la Manela és una de les línies de treball que el Grup Horitzó desenvoluparà seguint amb l'objectiu de treballar per a la inclusió de les persones amb trastorns de salut mental o d'exclusió social", ha posat en valor Sànchez.

"Esperem que generi un impacte positiu i que continuï la lluita contra l'estigma", ha dit. A la botiga s'hi vendran tot el ventall de productes que es realitzen als tallers de l'entitat, des d'antics mobles restaurats a figures, bijuteria i objectes dedicats a la Patum. 
 
Arxivat a