El Volei Gironella s'endú un premi al valor esportiu als jocs escolars

La vila gironellenca va acollir dissabte passat les fases intercomarcals de voleibol en categoria infantil i cadet

Redacció
09 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:18h
Equip cadet del Volei Gironella que se'n va endur el premi al valor esportiu.
Equip cadet del Volei Gironella que se'n va endur el premi al valor esportiu. | Consell Esportiu del Berguedà
La vila de Gironella va acollir, dissabte passat, les fases intercomarcals de voleibol en categoria infantil i cadet en el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). Amb vuit equips participants, gairebé un centenar de noies i alguns  nois, van gaudir de l'esdeveniment de caràcter competitiu. En categoria infantil i en categoria cadet, el primer lloc va ser pels equips del Sagrat Cor (CEVO Terrassa). L'equip AEE Dolors Mallafré (CE Garraf) va endur-se el premi al valor esportiu en categoria infantil, i el Volei Gironella va guanyar aquest mateix reconeixement en categoria cadet. 

Els equips que es van classificar en primer lloc prendran part a la fase posterior dels JEEC. Tots els participants rebran una medalla. 

Segons han explicat fonts del Consell Esportiu del Berguedà, tant la bona acollida de l'ajuntament com del Volei Gironella, que era el club amfitrió, van fer que l'activitat es desenvolupés en un ambient festiu i d'escalf esportiu.
 

Els dos equips guanyadors del Sagrat Cor, l’AEE Dolors Mallafré i els equips del Club de Volei Gironella. Foto: Consell Esportiu del Berguedà

 
 
 
Arxivat a