Núria Picas afronta un ambiciós calendari de trail per 2018

L'atleta participarà aquesta temporada a les Migu Run Skyrunner World Series (Madeira, Comapedrosa i Tromso) i a dues proves de l'Ultra Trail World Tour (Lavaredo i UTMB)

Redacció
08 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:48h
Núria Picas presenta el calendari de trail per aquesta temporada.
Núria Picas presenta el calendari de trail per aquesta temporada. | Ultra Pirineu/Oriol Batista
Núria Picas presenta el calendari de trail per aquesta temporada 2018. Després d'un 2017 on veia complert un dels seus somnis, l'atleta berguedana torna amb un calendari ambiciós i amb algunes de les curses més mítiques de muntanya. 
 
Picas ja fa un mes que prepara la nova temporada de curses de muntanya. La primera prova serà el dia 19 de maig a Menorca, en motiu del Trail Menorca Camí de Cavalls on participarà a la cursa de 39km. Aquesta cursa li servirà per preparar l'Ultra Skymarathon Madeira, primera prova de les Migu Run Skyrunner World Series. Aquest primer tram de temporada s'acabarà amb la primera ultra que l'atleta correrà aquest 2018, la Lavaredo Ultratrail. 
 
Amb un mes de descans pel mig, Núria Picas tornarà a finals de Juliol a la mítica prova de l'Skyrace Comapedrosa i Tromso Skyrace. Després d'aquestes dues curses de mitja distància, puntuables per les Migu Run Skyrunner World Series,  Núria Picas ja es centrarà en un dels grans objectius d'aquest any, l'Ultra Trail del Mont Blanc. 
 
"Tinc ganes de tornar a l'Ultra Trail del Mont Blanc, com he dit en alguna altra ocasió, em va donar la sensació que podia gaudir molt més de la cursa i per a mi seria un dels grans objectius d'aquest any. No vull oblidar però, que durant el cami, hi haurà curses molt importants i emblemàtiques on també vull fer un bon paper", explicava Núria Picas. 
 
L'atleta catalana, començarà aquest 19 de maig al Trail Menorca Camí de Cavalls de 39km. Un bon assaig per encarar la primera cursa internacional a l'Ultra Skymarathon Madeira.