Ajornen l'Art&moda del carrer Major per la previsió de pluges

L'activitat havia de fer-se aquest dissabte 5 de maig però ha quedat ajornada i els responsables de Berga Comercial en donaran una nova data els propers dies

Redacció
04 de maig del 2018
Actualitzat a les 20:33h

Presentació de la nova edició de l'Art&Moda, que es farà el 5 de maig. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


Els comerciants del carrer Major han decidit ajornar la tercera edició de l'Art&moda, la festa de primavera de l'eix comercial que havien previst per aquest dissabte, per la previsió de pluges. Segons n'han informat fonts responsables, en els propers dies es farà saber la nova data i les novetats que s'hi introduiran en la mateixa. 

Per altra banda, el sorteig d'Instagram, al qual va donar-se el tret de sortida dimecres passat, s'allarga una setmana més, donant la possibilitat als ciutadans de poder-hi participar. Aquells que hi vulguin prendre part han de fer-se una foto amb un dels marcs d'Instagram que trobaran a les diferents botigues del carrer Major adherides a Berga Comercial, un total de 41 comerços. "Simplement han de penjar la fotografia al seu compte d'Instagram i etiquetar-la amb el hashtag #carrermajorberga, i entraran en el sorteig d'un val de 300 euros per poder gastar en els comerços participants", va exposar dimecres en la roda de premsa de presentació de l'Art&Moda, Anna Farràs, una de les portaveus de Berga Comercial. 

Els botiguers del carrer Major havien previst convertir aquest dissabte aquest eix comercial en un veritable backstage de moda amb dos estudis de fotografia al carrer on els visitants havien de poder gaudir de la desfilada de quatre models amb les novetats de primavera i estiu de moda i complements dels comerços berguedans, a la placeta Ciutat i a la plaça de les Fonts. Paral·lelament, el públic havia de poder veure als aparadors flaixos dels canvis de roba dels models. A més, també hi havia previst que l'artista Nil Safont Slim pintés un graffiti en la persiana d'un dels establiments del carrer que romanen tancats.