Eric Abidal organitza un campus de futbol a Puig-reig

L'activitat es farà la primera quinzena de juliol i els participants s'allotjaran a la Masia de Cal Riera

Pilar Màrquez Ambròs
04 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:41h
Eric Abidal en una imatge cedida per la seva fundació.
Eric Abidal en una imatge cedida per la seva fundació. | Fundació Eric Abidal
La Fundació de l'exjugador del Futbol Club Barcelona Eric Abidal organitza un campus de futbol a Puig-reig la primera quinzena de juliol. L'activitat es farà en dos torns d'una setmana, de l'1 al 6 de juliol i del 8 al 15, i va dirigida a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Els participants s'allotjaran a la masia a la Masia de Cal Riera de Puig-reig, si bé la fundació també ha obert places sense estada nocturna com a opció pels infants de la població i de municipis veïns. "El nostre campus no només pretén desenvolupar i perfeccionar els fonaments técnics i tàctics del futbol sinó que persegueix fomentar els valors positius que es desprenen d'aquesta práctica, valors que l'Eric va tenir molt presents al terreny de joc i durant la seva lluita contra el cáncer i que ara vol transmetre a tots els nens i nenes participants del campus", segons han explicat portaveus de la Fundació d'Eric Abidal
.
Tots els beneficis del campus anirán destinats a financiar els projectes de la fundació. La Fundació Eric Abidal, és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Barcelona, constituïda el setembre de 2013, per iniciativa d'Eric Abidal i de la seva esposa, Hayet Abidal. L'entitat va néixer amb l'objectiu de contribuir a millorar la vida d'altres persones i per transmetre uns valors clars: la superació, la força de voluntat, l'esforç, la generositat i el treball en equip.

Així, l'associació col·labora en projectes de l’àrea de la salut per finançar i promoure la investigació del càncer i la millora de la qualitat de vida de les persones diagnosticades amb aquesta malaltia. A més, dedica esforços a la infància i la joventut amb activitats per millorar les condicions de vida de joves en risc d'exclusió social. 

A Puig-reig, i durant un dia, Eric Abidal serà present a les sessions d'entrenament assessorant i oferint als nens i nenes la seva experiència com a exfutbolista professional d'elit. A més, els infants assistiran a una entrevista oberta entre Eric Abidal i el doctor Josep Fuster, cirurgià que va operar i va tractar la malatia de l'exblaugrana, i hi podran participar de forma activa i dinàmica realitzant preguntes i transmetent les seves inquietuds.
 
El Campus de la Fundació Eric Abidal de Puig-reig ofereix beques als nens i nenes que estiguin en situació d’exclusió social per facilitar-los també la participació. Les inscripcions poden fer-se accedint al web de l'entitat. 
Arxivat a