El torneig de volei platja i la pedalada escolar mobilitzen uns vuitanta nois i noies

El Consell Esportiu del Berguedà ha organitzat dues activitats a Gironella i Puig-reig

Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 20:52h
Torneig de volei platja a Gironella, disputat entre alumnes d'instituts de la comarca.
Torneig de volei platja a Gironella, disputat entre alumnes d'instituts de la comarca. | Cedida
El Consell Esportiu del Berguedà ha organitzat al voltant del passat cap de setmana dues activitats esportives escolars amb prop d'un centenar de participants entre ambdues proves. El torneig de volei platja va fer-se divendres a la tarda amb 7 equips participants, formats per uns sis membres cadascun, que provenien de l'Institut Guillem de Berguedà i dels instituts de Gironella i Puig-reig. Enmig d'una tronada i de rajos de sol, els nois i noies van poder gaudir del joc a les pistes de Gironella. Es tracta de la segona de tres trobades programades dins del Pla Català de l'Esport a l'Escola, i l'organització va anar a càrrec del Consell Esportiu del Berguedà amb el suport de l'Ajuntament de Gironella.

D'altra banda, Puig-reig va celebrar diumenge la setena pedalada escolar amb una trentena de participants. Nens i nenes d'entre 3 i 11 anys van fer rodar les bicicletes pel circuit adaptat amb ziga-zagues i rampes vertiginoses.

Com cada any, les associacions de mares i pares de les escoles de Puig-reig, amb la família Vilaseca al capdavant, van coordinar esforços amb el consell esportiu i l'ajuntament per tal de poder dur-ne a terme una nova edició. 
 

Setena pedalada escolar de Puig-reig, diumenge. Foto: Cedida