El berguedà Mario Erra es proclama campió de Catalunya de culturisme

El jove esportista de Berga està convocat el proper 10 de juny a Múrcia per competir a nivell estatal

Pilar Màrquez Ambròs
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 20:52h
Mario Erra, campió de Catalunya de culturisme clàssic.
Mario Erra, campió de Catalunya de culturisme clàssic. | Cedida
L'esportista berguedà Mario Erra s'ha proclamat campió de Catalunya de culturisme clàssic en el Campionat de Catalunya 2018 de Bodybuilding i Fitness, que organitza la Federació Internacional de Bodybuilding (IFBB). La competició va celebrar-se diumenge 29 d'abril al Palau Firal i de Congressos de Tarragona amb la participació de més de 200 esportistes en diferents nivells i categories.

Mario Erra s'ha mostrat molt satisfet amb aquest triomf. "Oficialment sóc el millor de Catalunya en la meva modalitat esportiva", ha celebrat Erra en una conversa amb NacióBerguedà. Mario Erra ha destacat també que es tracta d'un esport que requereix molta dedicació i sacrifici. "Fins i tot quan estàs en els nivells més baixos, a nivell de promeses i regionals o d'interclubs, és un esport molt sacrificat", ha afirmat quant a l'esforç que es requereix competir-hi, sobretot al màxim nivell. Erra és propietari d'un gimnàs de la ciutat de Berga, el Centre Esportiu i d'Estètica Corporal (CEEC). És llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per l'INEFC i té postgraus en Kinesiologia i en Nutrició Esportiva. 

Mario Erra ha explicat que com a campió de Catalunya i, per tant, per ser el millor del territori en la seva categoria, ha estat convocat el 10 de juny a Múrcia per competir a nivell estatal a la Copa Nacional amb els campions de la resta de zones de l'estat espanyol, malgrat que explica que encara no ha decidit si hi assistirà.
 

Mario Erra, campió de Catalunya de culturisme clàssic. Foto: Cedida


 

Mario Erra, amb el guardó de campió. Foto: Cedida