Els Bombers rescaten dues excursionistes al Pedraforca

Es tracta de dues dones de 47 i 48 anys que van veure's sorpreses per una nevada i van trobar-se impossibilitades per continuar el seu camí per una de les canals de la muntanya

Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 21:53h

Els Bombers treballant en un rescat de muntanya aquest any. Foto: Bombers


Els Bombers de la Generalitat van rescatar, dimarts a la tarda, dues excursionistes de l'àrea metropolitana que s'havien quedat atrapades en una canal del Pedraforca. Es tracta de dues dones de 47 i 48 anys que van veure's sorpreses per una nevada imprevista i van trobar-se impossibilitades per continuar el seu camí, segons han comunicat fonts del cos d'extinció. Les dones van resultar il·leses, si bé el rescat va allargar-se pel mal temps. Va ser necessària la intervenció d'un helicòpter del cos d'emergències. 

Les excursionistes van avisar als Bombers de la Generalitat prop de les 3 de la tarda. Els efectius del cos van localitzar d'immediat les dones, però la climatologia va impedir que l'helicòpter volés fins a la zona de seguida. Finalment, les dues dones van poden ser rescatades i els Bombers van deixar-les prop de les 7 de la tarda allà on tenien el seu vehicle particular, sense que fos necessària assistència mèdica.