FOTOS Pinten a Berga un mural sobre els refugiats d'ahir i d'avui

La creació va començar-se a l'abril i ha quedat enllestida aquest migdia, coincidint amb els actes del Primer Maig de les entitats llibertàries

Redacció
01 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:40h
Diverses persones han enllestit el mural dedicat als refugiats, aquest Primer de Maig.
Diverses persones han enllestit el mural dedicat als refugiats, aquest Primer de Maig. | CGT Berga / Twitter
Diverses persones han enllestit aquest migdia la darrera fase d'un mural que l'Ateneu Columna Terra i Llibertat, la CGT Berguedà i el Centre d'Estudis Josep Borràs han volgut realitzar com a homenatge als refugiats d'ahir i d'avui, a la paret exterior del pavelló vell de Berga. La creació va començar-se a pintar a l'abril. Es tracta d'una de les activitats programades per les entitats llibertàries de la ciutat coincidint amb l'1 de Maig, dia del treballador. Els seus membres i afiliats han fet també avui un dinar fraternal al carrer del Balç. 
 

D'entre els actes del Primer de Maig, les entitats van organitzar la setmana passada, del 23 al 29 d'abril, una exposició al Casal Cívic de Berga, sota el títol "la mirada de Kati Horna. Guerra i Revolució (1936 - 1939)". Horna va ser una destacada fotògrafa anarquista que va retratar la guerra civil espanyola. Dins del mateix programa d'activitats, i fins el 18 de maig, es manté activa ara una mostra d'humor gràfic sobre drets laborals a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga. 
Arxivat a