Festes

Gironella obre la convocatòria per escollir el cartell de la Festa Major

El guanyador rebrà una aportació econòmica de 300 euros pel disseny, i les propostes candidates poden presentar-se al consistori fins el 8 de juny

per Redacció , Berga, 30 d'abril de 2018 a les 17:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Trobada de gegants, a Gironella. Foto: Joan Parera


L'Ajuntament de Gironella obre per tercer any consecutiu un concurs per escollir el cartell de la Festa Major que se celebrarà del 16 al 21 d'agost. El guanyador rebrà una aportació econòmica de 300 euros pel disseny, i el programa inclourà una referència de l'autor de la imatge.
 
Els originals es poden lliurar fins el 8 de juny a les oficines de l'ajuntament a l'atenció de la regidoria de Cultura i Festes de forma presencial o bé mitjançant correu certificat o missatgeria. Com es recull a les bases, les obres han de ser originals i inèdites, el tema és la Festa Major de Gironella i en cap cas poden haver estat premiades en altres concursos.
 
La tècnica, tot i ser lliure, ha de ser apta per a la seva reproducció en quatricromia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats. Les bases del concurs poden consultar-se al web del consistori gironellenc

 

Participació