Brams s'incorpora al cartell del CanetRock 2018

La banda de Berga donarà veu a la música dels 90 interpretant alguns dels seus temes més populars

Redacció
27 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:36h
Concert de Brams a Prats de Lluçanès, en una imatge d'arxiu.
Concert de Brams a Prats de Lluçanès, en una imatge d'arxiu. | Joan Parera
Brams és el darrer grup a incorporar-se a CanetRock 2018, que tindrà lloc el 7 de juliol a Canet de Mar. El festival revela, així, la banda que faltava per completar el cartell de la seva cinquena edició, que comptarà també amb Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Txarango, Animal, Zoo, Doctor Prats, Sense Sal, La Senyora Tomasa, Pupil·les, Miquel del Roig i els Dj Ernest Codina i PD Busquets. 
 
Amb la incorporació de Brams, CanetRock torna a donar veu a la música dels 90, que sempre ha estat representada en totes les edicions del festival. Segons els responsables del CanetRock, Brams representa "la música històrica i combativa del nostre país, un grup marcat pel compromís nacional i social de les seves lletres i que encarna l'esperit reivindicatiu del certamen". 
 
La banda de Berga, liderada per Francesc Ribera Titot, oferirà un concert molt especial a CanetRock, ja que farà un repàs dels seus temes més corejats durant els 28 anys de trajectòria als escenaris. L'actuació a més, comptarà amb la col·laboració de diversos músics, com Cesk Freixas, Lady Witch, Joan Masdeu i Ivette Nadal.
 
CanetRock 2018
 
Aquest 2018 CanetRock porta de nou a tocar en un sol escenari i de manera ininterrompuda, durant més de 12 hores, les millors bandes de música del país. Els seus responsables prometen "una nit màgica plena de música i festa fins que surti el sol".