Bon nivell de les nedadores del CN Tossalet en campionats a nivell català

27 esportistes berguedanes han participat al campionat de Copa Catalana en la modalitat d'equips i al Campionat de Catalunya de la lliga de figures benjamí

Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:09h
Nedadores de categoria benjamina del CN Tossalet.
Nedadores de categoria benjamina del CN Tossalet. | CN Tossalet
El passat dia 15 d'abril va tenir lloc a la piscina del CN Granollers el campionat de Copa Catalana en la modalitat d'equips i el 22 d'abril a la piscina Sant Jordi de Barcelona el Campionat de Catalunya de la lliga de figures benjamí. El Tossalet CNBerga hi va participar en un total de 27 nedadores, que entrena Bea Rodríguez, mantenint el bon nivell de les darreres temporades.

En la categoria de segon nivell de la Copa Catalana, el club destaca la bona actuació de les nedadores del Tossalet Queralt Santacreu, Maria Canal, Maria Sánchez, Maria Cinca, Marta Muro, Laura Herrera, Iria Cabra, Jailinne Salazar i Berta Fusté . Així mateix, en la competició de la lliga de figures benjamines, Eva Prat va assolir la 29a posició en el primer nivell; Emma Corominas la 38a, Anna Calvo la 41a, Maria Massana la 47a i Laia Morales 53a.

En segon nivell Alicia Navarro va quedar en la posició número 72; i en tercer nivell hi van participar Núria Armengau acabant en 40a posició, Iona Requena en 63a, Carlota Culell en 86a, Irune Sánchez en 93a, Coaner Suades en 96a, Sigrid Pérez en 97a, Queralt Barrios en 98a, Leire Fernández en 107a, Aina Molina en 109a i Tania Gonfaus en 112a. També hi van prendre part Dúnia Mollar i Laia Valencia.