Gironella entrega 108 roses solidàries als majors de 80 anys que viuen sols

El projecte, que enguany ha arribat a la sisena edició, va sorgir de la col·laboració entre els serveis socials municipals i el Casal de la Gent Gran La Llar

Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 21:07h

Quaranta voluntaris van repartir 108 roses solidàries a gironellencs majors de 80 anys. Foto: Ajuntament de Gironella


El dia 23 d’abril en motiu de la Diada de Sant Jordi a Gironella 40 voluntaris van repartir 108 roses solidàries als majors de 80 anys que viuen sols.
 
El projecte, que enguany ha arribat a la sisena edició, va sorgir de la col·laboració entre els serveis socials municipals i el Casal de la Gent Gran La Llar, i té la finalitat d’entregar una rosa fabricada a mà a aquelles persones majors de 80 anys de Gironella i que viuen soles.  Aquesta iniciativa està oberta a totes les persones i entitats gironellenques que voluntàriament reparteixen les roses solidaries per la Diada de Sant Jordi.
 
La regidora d'Atenció a les Persones, Teresa Terricabras, valora molt positivament l'experiència i agraeix el paper dels voluntaris, sense els quals no seria possible el projecte. Terricabras, destaca la implicació dels vilatans i les diverses entitats, que en un dia tan especial com Sant Jordi dediquen una part del seu temps a visitar  i entregar les roses a les persones grans.
 
Les roses, fetes a mà, les van elaborar un grup de 37 voluntaris el passat mes de març al Casal de la Gent Gran La Llar.