Els Castellers de Berga descarreguen tres castells de 6 pisos a Guissona

Els berguedans, que actuaven lluny de casa, no han pogut sumar camises suficients per intentar els 7 pisos

Redacció
23 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:41h
Actuació a Guissona dels Castellers de Berga.
Actuació a Guissona dels Castellers de Berga. | Castellers de Berga
Els Castellers de Berga han actuat aquest diumenge a Guissona, a la diada de l'aniversari dels Margeners. La colla de la Segarra va ser creada el 2007 i, des del naixement de la colla berguedana el 2012, ambdues formacions castelleres han coincidit moltes vegades. Aquest diumenge era la quarta vegada que els de la camisa blava actuaven a Guissona, i hi han descarregat tres castells de 6 pisos: el 3 de 6 amb agulla, el 2 de 6 (després d'un intent desmuntat) i el 3 de 6, en tercera ronda.

En ronda de pilars, els de Berga han tornat a descarregar el pilar de 5, el tercer de la temporada. En aquesta actuació lluny de casa, però, no s'han pogut sumar camises suficients per descarregar castells de 7 pisos.
 
Per la seva banda, els Margeners han descarregat el 5 de 6, el 3 de 6 per sota i el 4 de 6 amb agulla. Així mateix, els Salats de Súria han descarregat, en la mateixa jornada a Guissona, el 3 de 6 amb agulla i el 3 de 6, però no han pogut descarregar el 2 de 6 i n'han fet 2 intents desmuntats.
 
Aquesta setmana els Castellers de Berga no tenen programada cap actuació, si bé per la diada de Sant Jordi, aquest dilluns, sí que tindran una paradeta al Cine Catalunya. Els berguedans s'enfrontaran al maig amb tres diades molt importants: la Fira de Maig a Berga (diumenge 6 de maig), la Festa Major de Puig-reig (diumenge 20 de maig) i la Diada dels Quatre Fuets (diumenge 27 de maig). 
Arxivat a