Núria Picas treu guspires en el Trail Rupit en la cursa de 20 km

Isaac Riera i Laura Boix guanyen el Long Trail de 32 km i i David Moreno el Trail

23 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:01h
Núria Picas va brillar a la Trail de Rupit amb un cronòmetre de vertigen.
Núria Picas va brillar a la Trail de Rupit amb un cronòmetre de vertigen. | Josep Maria Montaner.
La campiona Núria Picas (Buff) va guanyar aquest diumenge, 22 d'abril, el Trail Rupit de 20 km amb un temps de 02:11:08 h, seguida de Lali Masriera (02:22:41 h) i Júlia Pau Téllez (02:47:24 h). La diferència de més d'11 minuts amb la segona classificada i de més de 35 amb la tercera dóna idea de la gran cursa que va fer la manresana després d'una intensa setmana d'entrenaments.

Isaac Riera va guanyar la Long Trail de Rupit de 32 km. Foto: Josep Maria Montaner.

El Long Trail de 32 km el van guanyar el campió Isaac Riera (Compressport) i Laura Boix (TrCarest). Riera va fer un temps final de 02:48:42 h, seguit de Marcel Gual (Inverse-Ownat) sis minuts després i de Marc Aguilar, ja a 03:04:56 h. Laura Boix va entrar a meta d'aquesta cursa amb un crono de 03:46:52 h i va fer podia seguida d'Elisabet Noguera (CAP) amb 03:57:53 h i Mireia Garcia (XTrailMontseny) que va fer un temps final de 04:04:07 h.

Vora 150 atletes van participar diumenge el Trail Rupiut. Foto: Josep Maria Montaner.

Els cingles, l'aigua, els boscos frondosos i les viles d'estampa medieval de l'altiplà de la vall de Sau-Collsacabra van ser l'escenari d'aquestes curses, que van gaudir d'un molt bon dia primaveral.