Les entitats esportives poden presentar enguany candidats per a la Nit de l'Esport

Una iniciativa privada va recuperar l'any passat uns guardons que feia vuit anys que no s'atorgaven a la comarca

Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:29h
Gala de la Nit de l'Esport de l'any passat, a l'Hotel Berga Park.
Gala de la Nit de l'Esport de l'any passat, a l'Hotel Berga Park. | Consell Comarcal del Berguedà
La Nit de l'Esport Berguedà ha obert el període d'inscripcions per proposar els candidats als premis d'enguany. Aquest 2018 seran així les entitats o clubs de la comarca els encarregats de proposar candidats als diferents premis, de manera que ja s'ha creat un formulari virtual creat expressament per a l'ocasió per presentar les propostes. L'esdeveniment va recuperar-se el 2017 a partir d'una iniciativa privada després de vuit anys de no fer-se. L'objectiu del certamen és reconèixer els esportistes berguedans en diverses disciplines i categories. La Nit de l'Esport Berguedà està impulsada pel portal d'informació esportiva Entre Rivals, amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà i del Consell Esportiu del Berguedà. 

Per a les propostes de candidats, cada entitat esportiva berguedana disposa d'un codi que ha d'utilitzar per verificar l'autenticitat del seu vot. Cada club o entitat pot presentar tantes candidatures com vulgui per categoria. El termini per presentar propostes finalitza el 25 d'abril.
 
Tal com ja va passar en la primera edició de la Nit de l'Esport Berguedà, els premis als millors esportistes de la temporada i el premi a la millor afició seran escollits pels lectors de l'Entre Rivals. Les altres 15 categories se sotmetran al veredicte d'un jurat format per representants d'entitats i institucions esportives. Entre d'altres, s'ha donat a conèixer que el conseller comarcal d'Esports, Abel Garcia, formarà part d'aquest jurat. El dia i lloc exacte de la gala estan pendents de determinar però està previst que es pugui celebrar la primera quinzena de juny.