L'hospital de Berga repartirà contes als nens que estiguin ingressats per Sant Jordi

Els infants que el dia 23 visitin el centre també seran obsequiats amb una publicació, enguany el llibre que es dona és "El pastisser de Torregrossa" d'Antoni Argent

Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat el 20 d'abril a les 14:02h

L'Hospital Sant Bernabé repartirà el conte 'El Pastisser de Torregrossa' d'Antoni Argent Foto: Cedida


L'Hospital Sant Bernabé de Berga torna a participar aquest any en el projecte "Cap nen sense conte", gràcies al qual tots els infants que aquest Sant Jordi estiguin hospitalitzats o hagin de visitar-se rebran l'obsequi d'un conte. El conte que es repartirà enguany porta per títol 'El pastisser de Torregrossa' i és obra d'Antoni Argent, professor de secundària, escriptor i impulsor d'aquest projecte que repartirà 20.000 contes a 31 hospitals d'arreu de Catalunya.
 
"Cap nen sense conte" va néixer l'any 2013 amb l'objectiu de promoure la lectura entre els nens i nenes. Des de llavors, s'han editat quatre títols diferents, dels quals se n'han imprès 90.000 exemplars que s'han repartit en hospitals, biblioteques i escoles de tot el país.

El projecte és possible gràcies a la col·laboració econòmica d'empreses i institucions, que financen tant l'edició dels contes com la seva distribució. Aquest serà el segon any que el projecte arriba al Berguedà gràcies a la implicació de l'Hospital Sant Bernabé.

 
Arxivat a