Presentacions de llibres que no et pots perdre els propers dies al Berguedà

Sant Jordi gairebé ja és aquí i com no podria ser d'una altra manera la comarca s'omple d'actes per donar a conèixer les últimes novetats editorials

Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat el 21 d'abril a les 11:33h
Diverses presentacions de llibres omplen l'agenda de la comarca en els dies previs a Sant Jordi.
Diverses presentacions de llibres omplen l'agenda de la comarca en els dies previs a Sant Jordi. | Adrià Costa
Sant Jordi gairebé ja és aquí i com no podria ser d'una altra manera la comarca del Berguedà s'omple de presentacions de llibres d'autors de tots els estils i gèneres.

A continuació, un recull d'actes que no et pots perdre els pròxims dies.
 
"La cuca coloraina" d’Antònia Molera i Gemma Rosell. Dijous 19 d'abril a les 7 de la tarda. L'Antònia Molera i la Gemma Rosell presenten una nova versió del seu conte: "La cuca coloraina", amb il·lustracions de Francesc Rovira.


Portada de "la Cuca Coloraina".

 
"Gironella,  un viatge en el temps" de Rosa Massaguer amb il·lustracions de Bernardette Cuixart. Divendres 20 d'abril, a dos quarts de 6 de la tarda a la Biblioteca de Gironella. En motiu de la diada de Sant Jordi l'Ajuntament de Gironella presenta el primer llibre infantil sobre la història del municipi amb la voluntat d'acostar als més petits la història de la Perla. Es farà un taller a càrrec de Bernardette Cuxart.
 

Portada del llibre "Gironella, un viatge en el temps". 

 
"La moda a la Catalunya del segle XIV. Retalls de la vida medieval" de Montserrat Aymerich. Divendres 20 d'abril, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Ramon Vinyes de Berga. Llibres de l'Índex. 
 

Portada del llibre "Moda a la Catalunya del segle XIV".

 
"Jardins d'hivern" de Montserrat Butxaca. Divendres 20 d'abril, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig. El llibre va merèixer el 38è premi Jacint Verdaguer de poesia de Calldetenes. La presentació serà a càrrec del també poeta i gestor cultural Toni Gol. Editorial Siller.
 

"Jardins d'Hivern" de Montserrat Butxaca.

 
"La nena que volia dibuixar" de Roser Capdevila. Presentació a càrrec de la filòloga Irene Vall i Sala. Dissabte 21 d'abril a les 6 de la tarda al local de l'Aspirantat de l'Ametlla de Merola. Dins dels actes de la Festa de Sant Jordi de l'Ametlla de Merola.
 

"La nena que volia dibuixar" de Roser Capdevila.

 
"Un punki musulmán" de Hanafi El-Kadaoui. Dissabte 21 d'abril, a les 7 de la tarda a la Biblioteca Ramon Vinyes. Organitza: Unitat Contra el Feixisme i el Racisme del Berguedà. Editorial Neret. 
 

Portada de "Un punki musulmán".


"La màgia dels pedals" d'Alba Xandri amb fotografies de Ricard Calmet. Dissabte 21 d'abril, a dos quarts de 8 del vespre al Pavelló de Suècia. Una volta amb bicicleta: 3 anys, 55.000 quilòmetres, 41 països i un munt d'anècdotes i experiències per explicar. A càrrec d'Alba Xandri i Ricard Calmet. 

 

"La màgia dels pedals", d'Alba Xandri amb fotografies de Ricard Calmet.

 
"Pura Mercromina" de Josep Grifoll. Dissabte 21 d'abril, a dos quarts de 9 del vespre al Konvent de Cal Rosal. A través de les aventures i desventures d'un grup de joves poetes que viuen junts a Ca La Pinya, Josep Grifoll ens submergeix al llibre en una autèntica explosió de llibertat i joventut. En un entorn rural, situat al Berguedà, personatges com el Jordi del Foc, l'Urbici Canal, l'Elionor, el Cèsar Pla, el Marc Pelacanyes, l'Anna Pou, La Berta Llum, el Nil Miris per citar algun d'ells ens faran partícips de les seves bacanals poètiques més undergrounds i ens hipnotizaran amb el ritme lisèrgic que desprèn la novel·la, fonent constantment realitat i ficció. Musicaran l’acte The Marlo Piga Project  (Maria Llorens i Legner Ligugsni) + Seward. 
 

"Pura Mercromina" de Josep Grifoll, cartell de presentació. 


 
Arxivat a