El Cicle Gaudí porta a Berga «La Llibreria» d'Isabel Coixet

La pel·lícula es projectarà dijous 19 d'abril al Teatre Patronat de la capital berguedana

Redacció
18 d'abril del 2018
Fotograma de 'La Llibreria' d'Isabel Coixet.
Fotograma de 'La Llibreria' d'Isabel Coixet.
L'última pel·lícula d'Isabel Coixet 'La llibreria' és el títol del mes d'abril programat pel Cicle Gaudí, que es podrà veure aquesta setmana a catorze municipis de la demarcació de Barcelona, entre els quals a Berga. A partir de la novel·la 'The Bookshop' de Penelope Fitzgerald, la directora catalana Isabel Coixet ha escrit també el guió d'aquesta premiada pel·lícula, protagonitzada per Emily Mortimer, Bill Nighy i Patricia Clarkson.
 
Els passis a diferents poblacions de la província tindran lloc els dies 19, 20 i 22 d'abril. Dijous 19 la pel·lícula es projectarà al Teatre Patronat de Berga. També es podrà veure a Badalona (Teatre Principal), Cardedeu (Cinema Esbarjo), Cardona (Teatre Els Catòlics), Esparreguera (Patronat Parroquial), Gelida (Sala d'actes del Centre Cultural), Igualada (Teatre Municipal l'Ateneu), Rubí (Teatre Municipal La Sala), Sant Joan Despí (Teatre Mercè Rodoreda), Torelló (Cinema El Casal) i Vilanova i la Geltrú (Teatre Principal).

Divendres 20 d'abril el film es projectarà a Calella (Sala Mozart) i Sant Adrià de Besòs (Ateneu Adrianenc); i diumenge 22 d'abril a Moià (Auditori Sant Josep). El Cicle Gaudí està impulsat per l'Acadèmia de Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Societat General d'Autors i Editors (SGAE). El cicle projecta cada mes una producció feta a Catalunya amb l'objectiu de difondre al territori estrenes recents del cinema català.
 
El preu de l'entrada general és de 4,5 euros i de 3 euros amb el Carnet Jove.