Obertes les inscripcions per a les colònies d'estiu de l'Escola de Música de Berga

L'activitat es portarà a terme a l'alberg Torre de Baró de Sant Llorenç de Morunys del 2 al 7 de juliol de 2018

Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat a les 21:12h
Colònies musicals de l'Escola Municipal de Música de Berga, a Sant Llorenç de Morunys.
Colònies musicals de l'Escola Municipal de Música de Berga, a Sant Llorenç de Morunys. | EMMB
L'Escola Municipal de Música de Berga ha obert el període d'inscripció per participar en les colònies musicals d'estiu que es portaran a terme a l'alberg Torre de Baró de Sant Llorenç de Morunys, del 2 al 7 de juliol de 2018. Es tracta d'una iniciativa que pretén incentivar la pràctica instrumental en un entorn natural per millorar l'aprenentatge musical i promoure el creixement personal dels infants i joves. L'activitat finalitzarà amb un concert de cloenda en què es mostrarà el treball realitzat durant els sis dies de convivència dels participants.
 
Les colònies s'adrecen principalment a alumnes a partir de cinquè de primària de les escoles de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d'Urgell. Tot i això, també hi podran participar nois i noies que no fornim part d'aquests centres, però que acreditin tenir una formació musical prèvia. 
 
Les places per formar part de les colònies musicals són limitades i, per això, caldrà inscriure's prèviament presentant la sol·licitud al servei de secretaria de l'Escola Municipal de Música de Berga, situat a l'equipament de la plaça d'Antoni Baylina, abans del 20 de juny. La inscripció es completarà després d'haver efectuat el pagament de 220 euros corresponents al preu total de les colònies. El termini establert per fer-ho serà del 20 de maig al 20 de juny. 
 
El dimecres, 20 de juny, a dos quarts de 9 del vespre, hi haurà una sessió informativa a l'Escola de Música de Berga per conèixer diversos aspectes sobre l'organització i el desenvolupament de les colònies.
Arxivat a