«La Família Addams», una terrorífica comèdia musical que arriba a Gironella

Prop d'una vuitantena de persones entre actors i tècnics posaran en escena l'obra al Local del Blat

Pilar Màrquez Ambròs
17 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:55h
'La Família Addams', el nou musical de la Coral Estel de Gironella
'La Família Addams', el nou musical de la Coral Estel de Gironella | Coral Estel
La Coral Estel de Gironella prepara aquests dies els darrers detalls de la seva propera obra: 'La Família Addams', una terrorífica comèdia musical que posarà accent gironellenc a uns personatges molt coneguts del públic i que han tingut múltiples versions tant al cinema, al teatre com a la televisió. Després d'interpretar El Rei Lleó, Mar i Cel o Els Miserables, la companyia teatral ha optat per portar a Gironella una adaptació de la comèdia de Charles Addams que promet no deixar indiferent ningú. Les aventures de Mortícia, Gómez, Dimecres i Fester ja fa dies que s'estan assajant a la vila. Les representacions seran al Local del Blat els dies 21, 22, 28 i 29 d'abril, segons ha explicat Gemma Comellas, presidenta de la companyia teatral.

En aquesta obra, els cantaires de la coral són els ancestres o avantpassats morts de la família Addams. Interpreten des de cavernícoles a hostesses de vol, Déus de l'Olimp, presoners, capellans, gangsters, conqueridors o soldats de la Primera Guerra Mundial, entre d'altres. Els Addams, per la seva banda, picaran l'ullet als espectadors amb referències a la vila. Perquè en aquesta ocasió la macabra família no viu en una mansió de Nova York, sinó a la mateixa Gironella. L'obra té el suport de l'Ajuntament, Ràdio Puig-reig i el Saló de Perruqueria i Estètica Txus; i les entrades s'han posat a la venda a Cal Pasqual i al Forn Bassacs, que són dos establiments comercials de la població. 

Una vuitantena d'actors i tècnics estrenaran l'obra que porten preparant des del setembre el proper dissabte 21. Així, els responsables de la coral expliquen que han preparat amb molta cura la música, però també l'ambientació gòtica i l'humor característic dels seus personatges. 
 

L'obra fa dies que s'assaja al Local del Blat. Foto: Coral Estel