Els Castellers de Berga descarreguen el tercer 3 de 7 de la temporada a Navàs

El mes de maig es presenta intens pels de la camisa blava amb actuacions a la Fira de Maig de Berga, a la Festa Major de Puig-reig i en la Diada dels Quatre Fuets

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 18:02h
Actuació dels Castellers de Berga a la Fira de la Primavera de Navàs.
Actuació dels Castellers de Berga a la Fira de la Primavera de Navàs. | Castellers de Berga
Els Castellers de Berga han descarregat aquest diumenge a la Fira de Primavera de Navàs un 3 de 7, un 4 de 6 amb agulla i un 4 de 6. També han fet un pilar de 4 inicial i dos pilars simultanis de sortida. Ha estat el tercer 3 de 7 descarregat de la temporada, en 3 actuacions. Una actuació còmode a l'espera de pujar el llistó durant el mes de maig. L'actua a Navàs per la fira és una de les clàssiques de cada temporada. 

Per la seva banda, els Castellers de Santpedor no han tingut el millor dia i, després de descarregar el 4 de 6 en primera ronda, han fet llenya dues vegades amb el 3 de 6 amb agulla. Les dues caigudes han tingut conseqüències lleus. 

La colla de castellers de Berga actua diumenge que ve 22 d'abril a Guissona. Pel que fa el mes de maig, els seus responsables indiquen que es presenta especialment intens, ja que actuaran per la Fira de Maig de Berga, a la Festa Major de Puig-reig, i durant la Diada dels Quatre Fuets, de nou a la capital del Berguedà. 

 
Arxivat a