L'escola bressol Flor de Neu obre portes a pares i mares amb reunions informatives

Es tracta d'una iniciativa que té l'objectiu de donar a conèixer les instal·lacions i la metodologia educativa abans de les inscripcions

Redacció
16 d'abril del 2018
Activitats amb famílies a l'escola bressol Flor de Neu, de Berga.
Activitats amb famílies a l'escola bressol Flor de Neu, de Berga. | Escola bressol Flor de Neu
L'escola bressol Flor de Neu de Berga ha programat diverses jornades de portes obertes adreçades als pares i mares que vulguin escolaritzar els nadons de fins a 3 anys. Es tracta d'una iniciativa que té l'objectiu de donar a conèixer les instal·lacions i la metodologia educativa que s'aplica al centre per a la formació dels infants. Enguany, s'han organitzat quatre sessions informatives del 13 al 20 d'abril, en horari de matí i tarda. 
 
En aquest cas, va haver-hi una primera reunió divendres 13 d'abril, però aquesta setmana tornarà a haver-hi trobades dimarts 17, a dos quarts d'11 del matí; dijous 19, a les 4 de la tarda; i divendres 20, a dos quarts d'11 del matí i a les 4 de la tarda. 
 
El període de preinscripció pel curs 2018-2019 estarà obert del 30 d'abril a l'11 de maig de 2018. Les famílies interessades en formalitzar la inscripció s'hauran d'adreçar a l'escola bressol Flor de Neu, situada al carrer Sardana número 28 de Berga. 
Arxivat a