Borredà organitza dos tallers per fomentar l'estalvi d'aigua i el bon ús dels contenidors de selectiva

L'acció va acordar-se en un dels darrers plens municipals a instàncies de la CUP; i l'ajuntament s'ha encarregat de fer-ne una àmplia difusió aquesta setmana

Redacció
10 d'abril del 2018
Actualitzat el 12 d'abril a les 23:23h
Els tallers de consum responsable engegaran motors aquest dissabte a la tarda al Casal de la Gent Gran de Borredà.
Els tallers de consum responsable engegaran motors aquest dissabte a la tarda al Casal de la Gent Gran de Borredà. | Adrià Costa
L'Ajuntament de Borredà organitza aquest proper dissabte 14 d'abril dos tallers per fomentar el consum responsable d'aigua i el bon ús dels contenidors de selectiva al municipi. L'alcalde de Borredà, Joan Roma, ha explicat que l'acció va acordar-se en un dels darrers plens municipals a instàncies de la CUP. Ambdues activitats es faran a la tarda, al Casal de la Gent Gran.  

El taller per al consum responsable de l'aigua serà dissabte a partir de dos quarts de 5 de la tarda, i el de bon ús dels contenidors i per a la correcta separativa de residus començarà a dos quarts de 7 del vespre. Entremig hi haurà una pausa per berenar. Els dos tallers es repetiran en el futur.

Els cartells que anuncien els dos tallers s'han col·locat aquesta setmana en cartelleres, bars i botigues del poble per a la seva difusió. Les dues activitats, organitzades per l'Ajuntament de Borredà, aniran dirigides per l'entitat La Vola de Manlleu, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. L'objectiu és conscienciar els veïns i veïnes de la població sobre la importància d'estalviar aigua i els beneficis que comporta reciclar.