Els organitzadors del Vieer Fest reprogramen la mostra de cervesa artesana pel 6 de maig

La tercera edició es fa a Cal Marçal amb la presència de cinc cerveseries, música, gastronomia i una proposta molt centrada en el paisatge entre l'antiga fàbrica i els blocs de pisos de la colònia tèxtil

Redacció
09 d'abril del 2018
Actualitzat a les 20:43h
Vieer Fest a Cal Prat en la passada edició,  Puig-reig.
Vieer Fest a Cal Prat en la passada edició, Puig-reig. | Cristina Prat
La comissió organitzadora del Vieer Fest ja té nova data per la tercera edició de la mostra de cervesa artesanal, gastronomia, música i patrimoni que havia d'acollir Cal Marçal aquest diumenge. La cita serà el 6 de maig.

Després que el Vieer Fest s'hagués d'ajornar per la pluja d'aquest passat cap de setmana, l'organització ha tornat a programar la mostra pel primer diumenge del mes de maig. Un dels aspectes característics del Vieerfest és que cada edició es celebra en una colònia industrial diferent. Les edicions passades es van celebrar a Cal Pons i a Cal Prat i enguany es celebrarà a la colònia de Cal Marçal. L'objectiu d'aquests canvis d'ubicació és permetre que el públic assistent pugui descobrir indrets històrics poc coneguts del municipi de Puig-reig, i a Cal Marçal es podrà visitar l'antiga fàbrica amb visites guiades durant tot el dia.

Una altra de les particularitats del Vieerfest és l’aposta per descobrir elaboradors tant de la comarca com del territori. Pel que fa a cerveses artesanes enguany n'hi haurà cinc: Quer, l'Estupenda, Berretans, Grenyut i Rocamentidera. A nivell de gastronomia també es comptarà amb la presència de diversos elaboradors, tres d'ells de la mateixa Colònia Marçal: Forn Cal Marçal, Restaurant Cal Marçal i Cansaladeria Feliu.

L'oferta musical d'aquesta edició comptarà amb grups com els osonencs Hilight Sound (música jamaicana), Miguelito Superstar (vocalista de la Fundación Tony Manero) i els The Rigodonians (salsa, cúmbia i música llatina).

L'organització posa a disposició dels assistents un cotxe llançadora que sortirà de la rotonda de La Corrida de Puig-reig a dos quarts de 12 del matí i a les cinc de la tarda i que tornarà a les tres de la tarda i a les vuit del vespre al mateix indret.