1 de 10
Ensenyament

El Berguedà fa difusió conjunta de l'oferta formativa a la Fira de l'Estudiant de la Catalunya Central

Fins a 306 estudiants de 4t d'ESO i del Pla de Transició al Treball (PTT) es desplaçaran també a Manresa per conèixer les seves opcions formatives

Presentació de la Fira de l'Estudiant de la Catalunya Central amb representants de les diferents comarques. | Consell Comarcal del Berguedà
per Redacció, Berga | 9 d'abril de 2018 a les 09:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Del dilluns 9 al dijous 12 d'abril de 2018, al Palau Firal de Manresa, se celebra la Fira de l'Estudiant de la Catalunya Central. El certamen està pensat per presentar l'oferta formativa a les comarques centrals i que els estudiants tinguin més informació per decidir el seu futur formatiu. El Berguedà comptarà amb un estand conjunt on hi haurà els centres que oferten formació i s’informarà de les sortides que tenen els estudiants una vegada finalitzats els estudis obligatoris.
 
A la Fira de l'Estudiant, a Manresa, s'hi desplaçaran 306 estudiants del Berguedà de 4t d'ESO i del Pla de Transició al treball (PTT). El Consell Comarcal del Berguedà col·labora en el desplaçament dels escolars.
 
La Fira de l’Estudiant és organitzada per Serveis Territorials a la Catalunya Central i compta amb la col·laboració de dels Consells Comarcals del Bages, Moianès, Solsonès i Berguedà, l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Lacetània.
 
Des del Berguedà, s'aposta per una difusió conjunta de l'oferta formativa després de l’ESO: cicles formatius, batxillerats específics i el graduat en ESO una vegada finalitzat l'ensenyament obligatori. Aquesta unió d’esforços entre els centres educatius, el Centre de Recursos Pedagògics i el Consell Comarcal del Berguedà ha consistit en l'elaboració d'uns vídeos explicatius de cada formació, unes entrevistes en col·laboració amb Televisió del Berguedà, l'organització d’un circuit entre els alumnes de 4t d'ESO dels centres per donar a conèixer la formació que ofereixen i la difusió conjunta a la Fira de maig, de Berga, i a les xarxes socials. Aquestes accions tenen el suport de la Diputació de Barcelona.

 

 

Participació