Ajornen el Vieer Fest per la previsió de mal temps

La tercera edició de la mostra havia anunciat la presència de cinc cerveseries, música, gastronomia i una proposta molt centrada en el paisatge entre l'antiga fàbrica i els blocs de pisos de Cal Marçal; ara es buscarà nova data

Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat el 09 d'abril a les 21:00h
Dues persones degustant cervesa a la Vieer Fest, en una imatge d'arxiu.
Dues persones degustant cervesa a la Vieer Fest, en una imatge d'arxiu. | Pere Gendrau
La comissió organitzadora del Vieer Fest ha comunicat la decisió d'ajornar la tercera edició de la mostra de cervesa artesana, vi i gastronomia, que s'havia de celebrar aquest diumenge 8 d'abril a Cal Marçal, davant la previsió de mal temps. La comissió ha explicitat en un comunicat que "la prioritat de la mostra sempre ha estat posar en valor el patrimoni industrial de Puig-reig, i entenem que en un dia plujós això és incompatible". Per tot plegat, ha posat de manifest que "ha estat una decisió molt difícil de prendre" i ha manifestat sobretot agraïment "per la comprensió de col·laboradors i participants".

De moment, el Vieer Fest no té nova data. De manera que la comissió organitzadora s'ha compromès a anunciar-la els propers dies. La previsió és que aquesta circumstància no canviï el cartell previst de la mostra. La tercera edició del Vieer Fest havia previst la presència de cinc cerveseries, música, gastronomia  i una proposta molt centrada en el país entre l'antiga fàbrica i els blocs de pisos de Cal Marçal, així com també visites a l'antiga fabrica, pintura ràpida i un tast a cegues. 
Arxivat a