El Consell d'Infants de Gironella pren idees per la reforma del Parc de l'Estació en una visita a Martorell

Els consellers infantils de la vila tenen un pressupost de 6.000 euros per fer realitat la proposta el curs vinent, si finalment resulta la més votada

Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:11h
El Consell d'Infants de Gironella ha visitat el Parc d'Europa de Martorell.
El Consell d'Infants de Gironella ha visitat el Parc d'Europa de Martorell.
El Consell d'Infants de Gironella s'ha desplaçat a Martorell per reunir-se amb el Consell d'Infants de la ciutat del Baix Llobregat. La trobada ha tingut lloc al Parc d’Europa, i els consellers han compartit idees i experiències. David Font, alcalde de Gironella i regidor d’ensenyament, ha explicat, en una nota al web del consistori, que a les diverses sessions de treball amb els consellers infantil "la idea de reformar el Parc de l’Estació ha guanyat protagonisme". Els consellers infantils de Gironella tenen un pressupost de 6.000 euros per fer realitat la proposta el curs vinent, si finalment resulta la més votada. Segons Font, la trobada ha permès que els joves consellers coneguessin de primera mà la reforma d’un parc infantil, i poguessin prendre idees per fer-les realitat a la vila. 
 
Justament, l'objectiu de la visita ha estat que els joves consellers tinguessin l'oportunitat de compartir experiències i idees amb els seus homòlegs martorellencs. A més, els gironellencs han aprofitat per conèixer la remodelació del parc i analitzar-ne les diverses àrees de joc. 
 
Els consellers gironellencs van conéixer la remodelació del Parc d’Europa de Martorell a través de les xarxes socials i la van identificar com a singular i i innovadora. El parc compta amb  diferents àrees de joc del parc: tobogans, tirolina, gronxadors, jocs d’equilibri, espai d’activitats lúdiques inclusives; jocs de reunió i àrea de 0-3 anys.
 

Un consell que va constituir-se per primera vegada al desembre
 
El Consell d'Infants de Gironella es va constituir per primera vegada el passat mes de desembre, i està format per un total d'11 alumnes de 5è i 6è de les tres escoles de Gironella. Des de la creació, els consellers s'han reunit mensualment per escollir un projecte pel municipi adreçat a infants de 0 a 12 anys amb un pressupost de 6.000 euros. 
Arxivat a